Moussaka

1 -2 munakoisoa viipaleina
600 g perunoita viipaleina
600 g lammasjauhelihaa
1 sipuli
2 rkl voita
1 tlk tomaattimurskaa
1 rkl persiljaa
Kotigastronomi Sitruunapippuria
1 dl Kotigastronomi Paneeraus-mixiä
200 g juustoraastetta

Kastike
 ½ dl Hollandaise-kastikejauhetta 1 ½ dl maitoa 1 dl kermaa 1 tl sitruunapippuria.

Paista perunaviipaleita hetki pannulla, laita vuoan pohjalle. Ruskista liha ja sipuli. Lisää tomaattimurska, persilja ja hiukan Sitruunapippuria. Keitä, kunnes neste haihtuu ja sekoita joukkoon 1/3 juustosta ja 3 rkl Paneeraus-mixiä. Tee kastike. Perunoiden päälle kerrokset jauhelihaa, juustoa, peitä munakoisoviipaleilla. Päälle kastike ja juustoraaste, johon olet sekoittanut lopun Paneeraus-mixin.

Tulosta sivu »