Voileipäkakku

 

1 kpl sekavuokaleipää (leikattu pitkittäin)

kostutukseen kalalientä

Täyte 1
200 g lämminsavulohta
100 g tuorejuustoa
100 g raejuustoa
Dip-mix Sitruuna-tilli jauhetta

 Täyte 2
100 sulatejuustoa
50 g raejuustoa
¾ dl persilja-basilika-ruohosipulisilppua

Täyte 3
100 g porkkanarouhetta (liota, ennen kuin lisäät täytteeseen)
100 g ranskankermaa
50 g tuorejuustoa
suolaa
mustapippuria
rakuunaa

Täytä kakku samaan tapaan kuin esim. kermakakku. Jos mahdollista, laita tämän jälkeen pakastimeen kovettumaan. Leikkaa reunat tasaiseksi ja kostuta vielä joka sivulta.

Kuorruta tuorejuustolla, jota voit hieman löysentää kalaliemellä. Laita kakun reunoille juustoraaste-tillisekoitusta. Koristele lohella, tomaatilla, kurkulla, sitruunansiivuilla.

Tulosta sivu »