iStock_000027391575Medium nugettiÄiti&Tytär-ateriat 2 hengelle

Kananugetit hedelmäisen kvinoan ja wokkivihannesten kera sekä kasvistäytteiset ohukaiset

Kananuggetit:
2 kpl broilerin fileepihvejä
2 dl Kotigastronomin Paneeraus-mixiä
1 muna
2 tl Kotigastronomin Jamaican Jerk-seosta

Leikkaa fileet paloiksi, riko astiaan kananmuna, sekoita toiseen astiaan Paaneraus-mix ja Jamaican Jerk-mausteseos. Pyöräytä kanapalat kanamunan seassa, sen jälkeen Paneeraus-seoksessa ja paista miedolla lämmöllä pannulla.

Hedelmäinen kvinoa

2 dl vettä
1 dl kvinoaa
1 nektariini
3 tl Kotigastoronomin kanaliemijauhetta

Kiehauta vesi, lisää huuhdeltu kvinoa ja kanaliemijauhe. Pilko nektariini ja lisää loppuvaiheessa mukaan kattilaan lämpenemään. Kvinoaa keitetään n. 15 min.

Wokkivihannekset

1/2 kesäkurpitsapala
1 punainen paprika
1 punasipuli
2 valkosipulin kynttä tai Kotigastronomin kuivattua valkosipulirouhetta
1 tl Kotigastronomin Vegetarian mausteseosta

Kasvistäytteiset ohukaiset

Ohukaistaikina:
5 dl maitoa
3 munaa
2,5 d lettujauhoja
Kotigastoronomin Himalajan kristallisuolaa
1/2 dl Kotigastronomin kuivattua pinaatti
paistamiseen öljyä

Sekoita jauhot, pinaatti ja suola. Lisää maito vähitellen ja lopuksi munat. Anna taikinan turvota n 3 min. Lettujauhot voi korvata spelttijauhoilla.

Täyte:
400 g herkkusieniä
pieni kesäkurpitsa
1 punasipuli
2 valkosipulin kynttä tai Kotigastronomin kuivattua valkosipulirouhetta
1 punainen paprika
2 dl kermaa
2 rkl vehnäjauhoja
Kotigastronomin kuivattua persiljaa
Kotigastronomin Vegetarian mausteseosta
Kotigastronomin Rubinoa reilusti

Kuumenna pannulla öljyä, lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä, paista muutama minuutti jotta neste haihtuu. Lisää vehnäjauho, sekoita, lisää kerma. Hauduta hetki ja mausta. Täytä ohukaiset, kääri rullalle, ripottele päälle juustoraastetta ja kuorruta uunissa 15 min 225 asteessa. Tarjoa lisäksi vihreää salaattia.

Reseptit lähetti Anne Hampori, Luontaiskammari Lulla, Lohja (kanannugetit ohjetta muutettu, lisätty Paneeraus-mix).

Tulosta sivu »