Chimichurripyörykätlihapullat

400-500 g jauhelihaa
0,75 dl Kotigastronomi Lihapulla-ainesta
0,2 dl Kotigastronomi Chimichurri-mausteseosta
2 dl kermaviiliä

Sekoita Lihapulla-aines ja Chimichurri kermaviiliin, anna vetäytyä hetki. Sekoita seos hyvin jauhelihan joukkoon..
Taputtele taikina lihapulliksi tai pihveiksi ja paista pannulla.

Vinkki: Samalla tavalla voit korvata pienen osan Lihapulla-aineesta myös muilla vähäsuolaisilla mausteseoksilla, kuten esim. Kotigastronomi Piri Pirillä. Näin saat vaihtelua lihapulliin. Laita ensin varovaisesti mausteseosta, tee koepulla ja paista/maista ja lisää mauseseosta tarpeen mukaan.

Hyvä lisä lihapullataikinaan on myös kuivarouheet, esim. Kotigastronomien Paahdettu Sipulirouhe antaa erinomaisen makulisän lihapulliin, pihveihin tai murekkeeseen. Liota kuivarouhe aina ensin vedessä.

Tulosta sivu »