Pippuripihvi kermakastikkeella

4 naudan sisäfilettä (100-150 g /pihvi)
½ dl Kotigastronomi Pippuriseos Rubinoa (pihvin maustamiseen ja kastikkeeseen)
2 tl Kotigastronomi Aromimaustetta
4 dl kermaa
½ dl Kotigastronomi Pippurikastiketta
soijakastiketta
voita/öljyä

Ota fileet huoneen lämpöön n. 1 tunti ennen paistamista. Mausta pihvit molemmin puolin pippuriseoksella ja aromimausteella. Laita voi/öljy pannulle, anna sen tulla vähän ruskehtavaksi, paista pihvit (ruskeaksi) nopeasti pannulla molemmin puolin. Lisää kerma ja sekoita joukkoon pippurikastikeaines ja pippuriseos. Tarkista suola ja lisää soijakastiketta tarpeen mukaan. Hauduta haluamaasi kypsyyteen. Vaihtoehtoisesti voit paistaa pihvit haluamaasi kypsyyteen (video), ottaa pois pannulta ja tehdä kastikkeen pannulla ja tarjota pihvit joko kastikkeessa tai kastikkeen erikseen. Tarjoile esim. uuniperunan kanssa.

Tulosta sivu »